LAPTELE LUI MICHAEL SAU DE CE A MURIT MICHAEL JACKSON

MICHAEL JACKSON

Nu, nu-ți imagina că vei citi aici despre o descoperire post-mortem a vreunei capacități secretorii a artistului. Chit că tipul era oricum un ciudat. Vom afla de ce a murit Michael Jackson. Of … iar despre moarte pe blogul tău DrWeather !! vei spune. Nu uita … Styx-ul din titlu separă două lumi. Iar despre lumea de dincoace lucrurile sunt tot mai previzibile ….

PLICTISIT

Deși cred că mulți au visat să aibe faima (sau măcar banii) lui, tipul era cam plictisit de viață. Celebritatea are costurile ei, încât săracul nu prea mai ieșea din casă (bine … ditamai ranch-ul) decît la concerte. Cum apărea pe stradă săreau toți buluc pe el ca la circ … și sincer nu e prea plăcut să ieși până la chioșcul din colț după o pungă de chips-uri și să te trezești cu un puhoi de lume grămadă pe tine.

Și ce să faci tot timpul singur în casă. De citit nu cred că era genul … cu femeile nici atât. La TV nu prea avea ce să vadă așa că i-au rămas jocurile pe calculator. Playstation-ul era genul preferat.

MICHAEL JACKSON

Și de aici prima ciudățenie a destinului. Cu cine să joci? Singur, nu merge. Copiii lui nu treceau de 4-5 ani. Oamenii din jurul lui erau prea mari ca să se joace cu așa ceva. Așa că a rămas să se joace cu puști de vreo 10 ani pe care desigur îi invita la el. Și de aici i s-au tras acuzațiile de pedofilie.

NEDORMIT

Poate ați trăit și voi experiența. Eu unul, în perioada când eram topit după gaming nu prea dormeam. Bine, nu a durat mult. La Michael chestia era cronică și fără sfârșit. Ca și celebritatea, vei spune răutăcios. Da. Iar soluția a fost pe măsura banilor lui. Nu-ți imagina că lua Optisomn de la farmacia din colț. Nț. A apelat la ceva mult mai cool. Propofol.

THE END … SAU DE CE A MURIT MICHAEL JACKSON

DE CE A MURIT MICHAEL JACKSON

Desigur la banii lui angajase un ditamai cardiologul care venea acasă la el, îi punea perfuzia și-l supraveghea. Până într-o zi (nu era nici marți, nici vineri, nici măcar 13) când fie că i s-a administrat o doză prea mare … fie a dezvoltat sindromul de perfuzie de propofol … pur și simplu i s-a oprit respirația în somn. Bine, dar doctorul unde era !!! Unii zic că la WC…. alții că vorbea la telefon. Ca să fiu și eu răutăcios bănuiesc că se juca play station.. Cert e că atunci când a venit să verifice perfuzia și-a găsit pacientul scândură.

Atât despre Michael Jackson …

9 thoughts on “LAPTELE LUI MICHAEL SAU DE CE A MURIT MICHAEL JACKSON”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: