INGRAȘARE ȘI SLABIRE MADE IN HOLLYWOOD

MADE IN HOLLYWOOD

Unii dintre noi parcă nu ne împăcăm cu imaginea din oglindă. Pentru unii parcă nu ar strica puțintică ingrasare … altora kilogramele în plus le-ar sugera nevoia unei cure de slabire. La case mai mari aceste variații ponderale intră în fișa postului, fiind una din obligațiile pe care ți le asumi pentru a fi distribuit într-o producție made in Hollywood.

CHRISTIAN BALE

E tipul din imaginea din introducere. A slăbit de la 80kg la 54 kg ca sș joace rolul unui tip care slăbește din cauză de nesomn – The Machinist

Cum a reușit? Un regim zilnic compus din o cafea, un măr și o cutie de ton. Și multe țigări ca să-i dispară pofta de mâncare.

CHARLIZE THERON

MADE IN HOLLYWOOD

Ca să joace rolul unei mame gravide în filmul Tully actrița a trebuit să pună pe ea aproape 25 kg. Nu a fost o problemă, dulciur, dulciuri și iar dulciuri și în trei luni treaba-i rezolvată. Mai complicat a fost să le dea jos. I-au trebuit cam un an și jumătate …

CURTIS JACKSON III alias 50 CENT

50 Cent a trebuit să slăbească vreo 25 kg pentru a juca rolul unui sportiv bolnav de cancer în filmul All Things Fall Apart. A reușit asta bând multe lichide și alergând trei ore zilnic pe banda de alergat.

MATTHEW MCCONAUGHEY

Altul care s-a îngrășat. Tot cam 25 de kilograme pentru un rol în filmul Gold. A făcut-o printr-un regim pe bază de cheesburgeri și bere.

Tipul a experimentat și traseul invers, reușind să slăbească tot vreo 20 de kilograme pentru un rol în Dallas Buyers Club unde joacă rolul unui seropozitiv.

Încheiem cu alt faimos made in Hollywood

COLIN FARRELL

MADE IN HOLLYWOOD

Pentru a juca în filmul The Lobster Colin a trebuit să renunțe la fizicul său de legendă îngrășându-se cu aproape 20 de kilograme(se pare că asta e marjă de ingrasare – slabire a vedetelor)

1 thought on “INGRAȘARE ȘI SLABIRE MADE IN HOLLYWOOD”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: