DE CE A MURIT LISA PRESLEY

LISA PRESLEY

A avut doi părinți frumoși … poate cei mai frumoși ai acelor vremuri (s-a născut în 1968). Din păcate pentru ea, Lisa Presley nu a avut nimic din strălucirea tatălui ei. A scos vreo 3 albume de studio … și cam atât. Mai multe căsnicii decât albume (adică patru). Între care cea cu Michael Jackson a fost cea mai faimoasă (cred că a fost mai cunoscută ca și soție a lui Jackson decât ca solistă).

MOARTEA

Lisa Presley a fost găsită în stop cardiac prin luna ianuarie. Deși inițial resuscitată nu a supraviețuit. Desigur s-a presupus că la mijloc ar fi fost drogurile. Totuși autopsia a arătat o cu totul altă

CAUZA MORȚII

Deși autopsia s-a făcut chiar atunci, in ianuarie, rezultatele au fost publicate abia acum. Deși s-au găsit și urme de droguri, cauza oficială a fost ocluzia intestinală. Dar cum să ajungi să faci încurcătură de mațe la 54 de ani?

OCLUZIA INTESTINALĂ ÎN CAZUL LISA PRESLEY

S-a datorat unei mai vechi operații de chirurgie bariatrică. Ce este acest termen? E un termen generic care include mai multe tipuri de operații făcute pentru ameliorarea obezității. Intră aici plasarea de inele care “sugrumă stomacul”, operații de tăiere din stomac. Include și șunturi între stomac și intestin.

OCLUZIA INTESTINALĂ- CAUZE

Orice intervenție chirurgicală în abdomen, chiar și laparoscopică, lasă anumite cicatrici. Numite și aderențe. În timpul digestiei intestinele se mișcă, se răsucesc, iar în timpul acestor agitații e posibil ca la un moment dat să se “înnoade” în jurul unei asemenea aderențe. Moment în care intestinul se blochează, mâncarea nu mai trece prin el, după câteva ore/zile fermentează, aerul dilată intestinul și deodată ….

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-25.png

Intestinul se sparge, alimentele putrede se revarsă în tot abdomenul, apare septicemia și … gata.

Am avut mulți bolnavi cu ocluzie intestinală în urgență. Uneori m-am mirat cum au putut să stea acasă cu dureri atroce. Acum nu mă mai mir. Se pare că și la case mai mari există teama de a merge la doctor …

ATÂT DESPRE LISA PRESLEY.

R.I.P.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: