SCURTE MEDICALE:1. O MOARTE ANUNȚATĂ. 2 O FAȚĂ CIUDATĂ, 3 O GAGICĂ (PREA) SILICONATĂ

O MOARTE ANUNȚATĂ

Moartea lui Mihnea Vasiliu a mirat pe mulți, mai ales că era destul de tânăr (57 de ani). Să încercăm o scurtă cronologie a ultimei sale luni de viață.

6 IULIE – Pleacă din funcția de director general al Ringier România. El spune că e o decizie personală … unii o pun în legătură cu ancheta internă ulterioară decesului fostei jurnaliste Iulia Marin. Nu hotărâm noi care e adevărul dar putem bănui, mai ales din desfășurarea ulterioară e evenimentelor.

MIHNEA VASILIU

13 IULIE – Acuză dureri precordiale – un posibil atac de cord. Nu este investigat.

27 IULIE – După un efort fizic în cursul dimineții i se face rău și în scurt timp moare cu toate eforturile medicilor de pe ambulanță. Autopsia arată un infarct miocardic.

Există un curent medical care face o legătură între problemele emoționale și afecțiunile medicale (chiar o ramură medicală se cheamă medicina psihosomatică). Desigur main-stream-ul medical ironizează aceste legături. Citind faptele de mai sus cred că v-ați format o părere …

O FAȚĂ CAM CIUDATĂ

Facem și aici o cronologie … dar mai extinsă.

LA 6 ANI – Apare o mică bubiță de la o cicatrice de varicelă

NEUROFIBROMATOZA

LA 19 ANI – Are deja patru, îndepărtate de dermatolog

LA 29 DE ANI – După o a doua naștere fața îi erupe de mici umflături … nu cred că e nevoie să te trimit la figura de alături. Precis ai remarcat-o.

Diagnostic: Neurofibromatoză (nu însista să o citești … riști să ți se înnoade limba😝). E o boală în care apar mici tumori benigne pe nervi. Vă promit un articol despre ea.

Boala nu e mortală. Doar că … nu arată prea bine. Și în plus s-a transmis (e drept în forme mai uțoare) celor două fiice.

Sursă Daily Mail

O GAGICĂ (PREA) SILICONATĂ

BOALA DE IMPLANT MAMAR

Pe la 20 de ani a câștigat un concurs online … premiul fiind o schimbare de aspect fizic ce a inclus, desigur, și un implant mamar. Distracția a început după. Erupții pe piele, căderea părului, ochi roșii, dureri articulare, oboseală cronică. 10 ani s-a căutat pe la tot felul de specialiști. Ba că boală autoimună, ba depresie … desigur cu tratamentele aferente. Timp de vreo 10 ani

După care și-a luat inima în dinți și și-ascos implanturile. În câteva zile au dispărut toate simptomele.

E vorba de o așa-numită boală a implantului mamar. “așa-numită” pentru că nu e recunoscută oficial, deși multe femei au relatat simptome similare post implant mamar.

sursa – Daily Mail

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: