CÂND NU-ȚI MAI PLACE BOTUL … SAU CE SE ÎNTÎMPLĂ DUPA INJECTAREA DE BOTOX

INTRO

DUPA INJECTAREA DE BOTOX

Trebuie să recunoști că între cele două profile din imaginea de alături este o diferență. Una evidentă de aspect fizic … dar și una mai puțin vizibilă de greutate a buzunarului (sau a cardului … mă rog). Desigur ai auzit de injecțiile cu botox. Hai să povestim nițel despre ele, cum funcționează dar și ce se întâmplă dupa injectarea de botox.

CUM APAR RIDURILE

Femeile de 20 de ani nu zâmbesc de teamă să nu facă riduri iar cele de 40 de ani nu zâmbesc ca să nu li se vadă

Bine, afirmația de mai sus e doar parțial adevărată … dar mă ajută să îți explic cum e cu ridurile. Desigur ele apar inevitabil cu vârsta, pentru că pielea îmbătrânește și nu mai e la fel de elastică. Dar ceea ce poți observa … privind în oglindă sau privind la ceilalți este că atunci când zâmbești … sau te încrunți … ele se accentuează. Toate aceste expresii ale feței sunt produse prin contractarea mușchilor faciali. Deci o soluție mai subtilă decât aceea de a nu-i folosi (deci a nu zâmbi) este să faci ceva ca ei – ” sau cel puțin cei superficiali (atașați direct de piele deci cei mai susceptibili de a o “zbârci”), să nu se mai contracte.

Și aici intervine miraculos substanța numită

BOTOX

Nu vreau să te plictisesc. E o toxină produsă de o bacterie (Clostridium Botulinum dacă ești curioasă). Și ca orice toxină face rău. Iar răul pe care îl face este că produce paralizia mușchilor. Dacă e injectată în cantități infime la nivelul feței produce exact ceea ce ziceam mai sus. Adică paralizează acei mușchi a căror contracție evidențiază ridurile. Punct.

CUM DECURGE INJECTAREA SUBSTANȚEI

V-am pus aici un filmuleț

Brrr … te ciuruie mai ceva ca Mărgelatu 😆😆

Iar dacă am văzut ce e înainte … în timpul … să vedem ce se întâmplă

DUPA INJECTAREA CU BOTOX

Un lucru ți-e evident și ție. Botox-ul nu rezolvă elasticitatea pielii. Deci după ce toxina e neutralizată de organism (și asta se întâmplă cel mai repede după 6 luni) RIDURILE REAPAR 😞😒. Deci are loc o anulare efect botox.

Efectele adverse ce apar dupa injectarea de botox le vezi în poza de mai jos … pe care am adaptat-o de aici

REACȚII DUPA INJECTAREA DE BOTOX

Atacul de panică apare probabil după 6 luni când te uiți în oglindă și vezi că …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: